Linken

Freemont onderzoek en binnenmilieuadvies.
Het werkterrein van Freemont omvat alle onderzoeken op het gebied van binnenmilieuproblemen. Alle vragen over binnenklimaatproblemen of de kwaliteit van het binnenmilieu kunt u aan ons voorleggen. De onderzoeken kunnen zich richten op schade na brand (roetschadeonderzoek), microbiologische metingen (schimmels, gisten en bacteriën) of binnenklimaatmetingen (o.a. temperatuur, relatieve luchtvochtigheid, CO2, werkplekonderzoek).
Freemont is ISO 9001 gecertificeerd.
Website Freemont

CryoTechnics BV
CryoTechnics is leverancier van Droogijs, Droogijs-straalmachine en industriële gassen. Deze zijn bestemd voor tal van sectoren in uiteenlopende toepassingen.
Website CryoTechnics

Bed en Breakfast
In Oene waar u gastvrij wordt ontvangen door Heleen en Goos Zwanikken. Ook voor zaal huur.
Website Thuis bij Zwanikken

Beroepsopleiding tot Essentieel Therapeut
Is ontwikkeld om de methoden en werkvormen van Essentiële Therapie die bij het begeleiden van mensen worden toegepast op een eenvoudige en heldere manier aan te reiken en door te geven. De opleiding heeft als basis o.a. Transformatiewerk en heeft door jarenlange praktijkvoering, inzicht en inspiratie nieuw ontwikkelde methoden aan toegevoegd en vorm gegeven. Door het ervaringsgericht leren en werken kun je de opleiding vooral zien als een diepgaand bewustwordingsproces om jezelf en het leven beter te leren kennen en lief te hebben.  De opleiding is op HBO niveau en voldoet aan de norm die het KTNO/BATC stelt Het registratie nr. is: K7769
Website Centrum Essetiele Therapie 

EIGA Eropean Industrial Gases Association
Website EIGA

AGA Museum
In Emmen laat ons de geschiedenis van AGA Gas b.v. in Nederland maar ook daar buiten zien
Website AGA Museum Film AGA in de bloeitijd

Wandelverhalen Dick Kransen 
Gelopen routes en foto’s GR 5 en het Pieterpad
Website

ZuiverVaren
ZuiverVaren organiseert CO2 neutraal transport van goederen op zeilklipper de Lichtstraal waarbij je ook als opstapper kan meevaren. Het schip vaart voornamelijk over het IJsselmeer tussen de Waddeneilanden en Amsterdam. Naast het vervoer van vracht wordt het schip ingezet voor zakelijke sessies en events waarbij de ‘kracht’ van de wind en het water op een positieve manier wordt ingezet om tot vernieuwende en verrassende resultaten te komen.
Website ZuiderVaren

Caravanstalling Westwijk
Onze geheel overdekte stalling is goed bereikbaar en gelegen in de gemeente Amstelveen, aangrenzend aan de gemeente Aalsmeer en Uithoorn. Heeft u kampeer-accessoires of een onderdeel voor uw caravan, camper, vouwwagen of tent nodig, dan kunt u terecht in onze stallingsshop of uitgebreide webshop. Tevens kunnen wij bijna elke vorm van onderhoud, schadeherstel of keuring voor u uit voeren in onze eigen werkplaats of bij de samenwerkende BOVAG bedrijven.
Website caravanstalling Westwijk